Medewerker Financiële Administratie

Location: Amsterdam, North Holland, Netherlands
|
Agency: Mediabrands - Netherlands
|
Ref#: 8173
|
Type of Contract: Regular

Functieomschrijving

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken binnen ons team. Je draagt zorg voor een correcte en tijdige verwerking van financiële gegevens en ondersteunt de financiële afdeling met diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de officemanager en het productieteam van Yune, en je biedt ondersteuning aan andere Mediabrands labels waar nodig.

Taken en verantwoordelijkheden

- Boeken van bankafschriften
- Boeken en betalen van kostenfacturen
- Verzorgen van de projectadministratie (verkoop en inkoop)
- Maandelijks specificeren van grootboekrekeningen
- Onderhouden van goed contact met de officemanager en het productieteam van Yune
- Ad hoc werkzaamheden voor andere Mediabrands labels

Functie-eisen

- Beschikbaar voor 32 uur per week
- Per direct beschikbaar
- Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pre
- Goede communicatieve vaardigheden
- Proactieve en nauwkeurige werkhouding
- Teamspeler die ook zelfstandig kan werken

 

Mediabrands is de wereldwijde mediaholding waar alle mediabedrijven van Interpublic Group (NYSE:IPG) onder vallen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 13.000 marketingexperts in dienst in meer dan 130 landen. Diversiteit en inclusiviteit is daarbij prioriteit. Wij adviseren onze klanten hoe ze media en content op de best mogelijke manier kunnen gebruiken om hen te helpen hun marketing- en communicatiedoelstellingen te bereiken. In Nederland zijn dat full service media en consultancybureaus Initiative en UM, het digital marketingmerk Reprise en het full service social en contentmarketingbureau YUNE.
 
Mediabrands heeft ‘CHALLENGEN’ in hun DNA zitten. We zijn een bedrijf van Challengers. We zijn niet de grootste, maar we zijn er voor merken en marketeers die verrast, uitgedaagd en geprikkeld willen worden om zodoende niet stil te komen staan. Daarnaast hebben de Mediabrands labels ‘SAMEN’ in hun DNA zitten. Wij zijn één familie, wij vormen één huis. Wij geloven in het feit dat we samen groter en krachtiger zijn en over meer kennis beschikken. Wij zijn ‘The House of Challengers!’