Account Manager / Director

Location: Finland
|
Office: Helsinki
|
Agency: Initiative - Finland
|
Ref#: 4034

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat mediatoimistot Initiative ja Virta Helsinki, asiakasymmärrystoimisto Kuulas, mainosteknologiaan, dataan ja tulospohjaiseen markkinointiin erikoistunut asiantuntijatoimisto Kinesso sekä luova yksikkömme Marvelous. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa. Yhdistämme asiakasymmärryksen, datan ja luovuuden tukemaan asiakkaidemme menestystä. 

 

Initiative on moninkertainen voittaja Vuoden Toimisto –kisan mediatoimistosarjassa eli asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Kasvavan liiketoimintamme myötä tarvitsemme lisää huippuammattilaisia asiakkuusjohtoon ja etsimme sinua,

 

ACCOUNT MANAGER / ACCOUNT DIRECTOR

 

vastaamaan omista nimetyistä asiakkuuksista, asiakastyytyväisyydestä ja -kannattavuudesta, asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä yhdessä asiakkaan markkinointitiimin kanssa ja strategisen suunnittelun johtamisesta.

 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos...

  • asiakastyytyväisyys on sinulle sydämen asia ja haluat edelleen kasvattaa huippukorkeita asiakastyytyväisyystuloksiamme
  • sinulla on jo vankka mediatoimistotausta asiakasvastaavana
  • sytyt, kun pääset sparraamaan asiakkaita liiketoiminnan ja strategisen tason haasteissa
  • olet kova tekemään töitä ja säilytät huumorintajusi myös silloin kun kaikki ei suju suunnitelmien mukaan
  • juttu luistaa sinulta yhtä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työtehtävissäsi osana menestyvää ja huippuarvostettua toimistoa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mielenkiintoisen työn Helsingin Punavuoressa (erittäin joustava hybridityöskentely mahdollista) sekä ammattitaitoiset ja huippumukavat työkaverit.

 

Haluatko mukaan porukkaamme? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakuportaaliimme mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.